###header_img###
###slideshow###

Vundet konkurrence - Støvring Ådale

Vi er rigtig glade for at have vundet konkurrencen Støvring Ådale. Konkurrenceforslaget omfatter en ny udviklingsplan for hvordan Støvring i fremtiden forbindes henover det lokale baneområde og beriges med en helt ny bydel. Projektet vil bidrage til at der i Støvring skabes nye bymæssige kvaliteter med offentlige byrum og opholdsarealer, nye boformer, samt funktioner til det uformelle fritids og foreningsliv. Projektet er lavet i samarbejde med LE34 og Projektgruppen, der har bidraget til at alle fire aspekter i udviklingsplanen er grundig belyst. (fysisk plan, strategiplan, etape og tidsplan, økonomi). Udviklingsplanen færdiggøres henover de kommende måneder, hvorefter realiseringen opstartes.

Vi er rigtig glade for at have vundet konkurrencen Støvring Ådale.

Konkurrenceforslaget omfatter en ny udviklingsplan for hvordan Støvring i fremtiden forbindes henover det lokale baneområde og beriges med en helt ny bydel.

 

Projektet vil bidrage til at der i Støvring skabes nye bymæssige kvaliteter med offentlige byrum og opholdsarealer, nye boformer, samt funktioner til det uformelle fritids og foreningsliv.

Projektet er lavet i samarbejde med LE34 og Projektgruppen, der har bidraget til at alle fire aspekter i udviklingsplanen er grundig belyst.

(fysisk plan, strategiplan, etape og tidsplan, økonomi).

 

Udviklingsplanen færdiggøres henover de kommende måneder, hvorefter realiseringen opstartes.