top of page
sahlCF005674.jpg
sahlCF005561.jpg

fakta

Type:                    Erhverv

Beliggenhed:          Middelfart, Fyn

År:                        2013 - 2015

Bygherre:               Interacoustics A/S

Samarbejdspartner: Sahl Arkitekter, Viborg

Ingeniørerne 

interacoustics

"Interacoustics er et smukt eksempel på, hvorledes man kan bygge langs de danske motorveje og etablere smukke bygninger i et helstøbt landskab."

Interacoustics nye domicil ved Middelfart er et smukt eksempel på, hvorledes man kan bygge langs de danske motorveje og etablere smukke bygninger i et helstøbt landskab.

Midt på marken ved motorvej E20 ligger Interacoustics nye domicil placeret. Selve huset ligger på en åben mark, som igennem en bearbejdning af området mellem Interacoustics og nabobebyggelsen ’Fiberline’, samt en etablering af to nye søer i området, har transformeret arealet mellem huset og motorvejen til en fælled, hvor græsser og enkelte træer danner et smukt område.

 

Selve huset er deltaformet med skarpe vinkler. Disse skarpe former videreføres med ud i det omkringliggende landskab, hvor et tyndt belægningsbånd markerer felter med hhv. klippede og uklippede græsområder, som bliver til en smuk overgang mellem plejet og vild natur.

Søerne er foruden at være rekreative også en del af LAR-løsningen og forsinker regnvandet inden det løber videre ud i et vådområde.

Interarcoustics  02.jpg
Interarcoustics  26.jpg
bottom of page