fakta

Type:                    Erhverv

Beliggenhed:          Smørum, Sjælland

År:                        2018 - 2020

Bygherre:               Oticon A/S

Samarbejdspartner: Rambøll

oticon

"En varieret beplantning af små blomstrende træer, flotte stauder og græsser udsmykker og beriger området..."

Projektet er en udvidelse af Oticons hovedsæde i Smørum med en ny bygning og kantineområde med tilhørende ude- og parkeringsarealer.

Ankomsten til Oticons nye tilbygning foregår via en nyetableret vej, markeret af allé træer, som snor sig fra Kongelunden op mod et stort parkeringsareal med rig mulighed for parkering for Oticons mange medarbejdere. For at gøre parkeringsarealet mindre synlig og skærme mod den tilstødende nabogrund beplantes arealet imellem med træer samtidig med, at det omkringliggende terræn forhøjes og dermed placerer parkeringsarealet i et lavere terræn.

Langs bygningen er der anlagt en rekreativ zone, som danner overgangen mellem bygningen og parkeringsarealet med stier og ankomstveje for fodgængere og cyklister. En varieret beplantning af små blomstrende træer, flotte stauder og græsser udsmykker og beriger området i den rekreative zone. Overgangen mellem parkeringsarealet og bygningen er etableret med en belægning i en variation af flisemønstre i tre størrelser og forskellige farvenuancer. Flisernes forskellige nuancer skaber et flot sammenspil med facaden på huset.

Aarhus

Aalborg

Nørre Allé 32, 4. sal

8000 Aarhus

TLF: 86 91 29 16

Gasværksvej 30A

9000 Aalborg

TLF: 96 32 38 13

Arkplan ApS

CVR: 28 15 81 81

  • Hvid LinkedIn ikon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon