top of page
Arla NATIVA
"Det er Arlas kontakt og sammenhæng med naturen, som har været en præmis i dette projekt."
Sundstrup Havn-H2_edited.jpg

Bygningen ligger i et flot kuperet landskab med en idyllisk udsigt over marker med græssende køer. Det er netop Arlas kontakt og sammenhæng med naturen, som har været en præmis i dette projekt.

Ankomsten til bygningen foregår via et stort og smukt trappeanlæg, hvor man iblandt stauder, prydgræsser og små blomstrende træer bevæger sig op mod hovedindgangen. Indgangen er placeret på et hævet plateau, hvorfra man kan se ud over det omkringliggende landskab og hele området ved Agro Food Park. Ankomsten til huset sker dermed på den smukkeste vis via landskabet, som er delvist placeret oven på mejeriet. Forskellige støttemure og trapper danner overgangen mellem parkering og ankomstzonen.

Huset er placeret på det yderste hjørne af grunden og dermed i direkte kontakt med de omkringliggende marker, som er trukket ind omkring huset og giver det en smuk placering i landskabet.

Type:

Logistik og erhverv

lokation:

Aarhus N, Østjylland

Bygherre:

Arla Foods A/S

år:

2013 - 2016

Samarbejde:

Rambøll,
Sahl Arkitekter

bottom of page