top of page
Glarbjergvej
"Projektet skaber nye forbindelser internt, og åbner samtidigt området op for resten af byen, og inviterer dem inden for til en række nye aktiviteter."
Sundstrup Havn-H2_edited.jpg

Glarbjergvej er et infrastrukturprojekt, som er blevet udarbejdet i samarbejde med beboerne i området igennem en række workshops med over 500 deltagere. Til disse workshops blev der arbejdet med både de store tanker og med de mindre, konkrete idéer til inventar, belægning, stier, aktivitetsområder, tryghed og meget mere. Projektet er derefter blevet vedtaget igennem et demokratisk valg af beboerne, hvilket giver projektet en dyb forankring i området.

Glarbjergvej er det første projekt, hvor 3 boligforeninger og 11 boligafdelinger har fået finansiering fra Infrastruktur Fonden.

Emnet i ansøgningen om infrastrukturmidler har været ”Mennesker Skaber Tryghed”. Projektet er udarbejdet for at skabe nye forbindelser internt i området, men ligeledes for at åbne området op for resten af byen i Randers. Hele projektet tager udgangspunkt i de nye forbindelser og den nye bevægelse, som bliver skabt i området.

Som projektets store trækplaster er der i området blevet etableret en helt ny aktivitetsplads med en ”vulkan” som omdrejningspunktet for alle aktiviteterne.

Type:

Boliger

lokation:

Glarbjergvej, Randers

Bygherre:

Randers Bolig

år:

2016 - 2019

Samarbejde:

Kuben Management,
Bysekretariatet

bottom of page