top of page
Interacoustics
"Interacoustics er et godt eksempel på, hvorledes man kan bygge langs de danske motorveje og etablere smukke bygninger i et helstøbt, naturtro landskab."
Sundstrup Havn-H2_edited.jpg

Interacoustics nye domicil ved Middelfart er et smukt eksempel på, hvorledes man kan bygge langs de danske motorveje og etablere smukke bygninger i et helstøbt landskab.

Midt på marken ved motorvej E20 ligger Interacoustics nye domicil placeret. Selve huset ligger på en åben mark, som igennem en bearbejdning af området mellem Interacoustics og nabobebyggelsen ’Fiberline’, samt en etablering af to nye søer i området, har transformeret arealet mellem huset og motorvejen til en fælled, hvor græsser og enkelte træer danner et smukt område.

Selve huset er deltaformet med skarpe vinkler. Disse skarpe former videreføres med ud i det omkringliggende landskab, hvor et tyndt belægningsbånd markerer felter med hhv. klippede og uklippede græsområder, som bliver til en smuk overgang mellem plejet og vild natur.

Søerne er foruden at være rekreative også en del af LAR-løsningen og forsinker regnvandet inden det løber videre ud i et vådområde.

Type:

Logistik og erhverv

lokation:

Middelfart, Fyn

Bygherre:

Interarcoustics A/S

år:

2013 - 2015

Samarbejde:

Sahl Arkitekter,
Viborg Ingeniørerne

bottom of page