top of page
Møldrup
"Med respekt for naturen og den historiske jernbane, er der skabt nye mødesteder i byen Møldrup"
Sundstrup Havn-H2_edited.jpg

Vores projekt i Møldrup gennemgik i 2018 den sidste del af områdefornyelsen, som er udarbejdet i samarbejde med vores gode bygherre, Viborg Kommune.

Møldrup er et offentligt område med en sti, som hovedelement, med respekt for naturen og den historiske jernbane. Langs den gamle jernbanesti er der udlagt fem bearbejdede mindre områder, som hver især er markeret med en fysisk platform ud mod stien.

Med stien som det gennemgåede hovedelement bliver områdefornyelsen til en sammensat helhed med de fem mindre områder, som ligger placeret ved byens plejecenter, det lokale torv, den gamle stationsbygning, en ny bypark samt et rekreativt regnvandsbassin. Disse fem mindre områder indeholder alt fra en sansehave, nye belægninger, beplantning, terrasser, opholdsmuligheder alt sammen udformet med respekt for den gamle jernbane. De nyetablerede platformene langs hvert område indeholder en ny perron, som giver muligheden for at forbipasserende kan tage et ophold og iagttage naturen inden man bevæger sig videre på sin færden langs Himmerlandsstien.

Projektet indeholder ligeledes tilføjelser af nye aktiviteter imellem den lokale skole og hal, samt en del trafiksikkerhedsmæssige tiltag.

Type:

Byrum

lokation:

Møldrup, Midtjylland

Bygherre:

Viborg Kommune

år:

2015 - 2018

Samarbejde:

Viborg Kommune,
HJ Have & Anlæg,
Borgergruppe

bottom of page